Halaman

13 Februari 2011

Bagi pendapat boleh ?

readers (!) :face51: bagi pendapat boley ? tentang belog saia . adakah terlalu serabut ? bersepah ? atau buruk ? :face16: saia lebeyh suke ikut pedapat org dari pandangan sndri * pendpt yg bgus jea laa . btw , aku gase belog aku da cukop kemas . huahua :face29: . actually aku tatao tang mane yg b-sepah tuh . sidebar ? or care aku susun atau care aku buad "penulisan" ? yeah :x: aduh , bagy la tao aku . korang punye mate lebeh elok dari aku yg semakin tue nih :face37: rabun ka , thts y la aku buad wane merah , terang pun terang . :98: ! alhamdulillah sbb aku ta bute warna . HAHA :2: sape bgy pendapat kat aku , aku akan bagi sumting kat korang . guess wht :120: yeaaa , betul tuh . akan aku bagi korang menginap d rumah kediaman sendiri tanpa bayar ape-2 . :face72: suke ta suke ta :s: baguss .

wait-2 , adakah sbb background aku wane gelap + terang yg buad mate kawan aku tuh gase berserabut + bersepah ? errr :q: myb la kankan ? korang gase betul ta ? toink-2:face53: mate aku pun naek fedup tgk background aku . hoho * tapi pakwe aku kate " oke la tuh , ape yg b-sepah-nye sengal ?" wah-2 , kau cakap aku sengal der ? kau memang ta knl erti sunat kankan ? HAHA :face15: korang boley bgy suggestion ta untuk aku + atau buang ape-2 yg patut on my bloggie nih ? mane a tao suggestion korang tuh boley buad belog aku semakin hensem , kankan ? so , plish-2 yaw :D


p/s : ta sabar tunggu hari rabu , jumaat & ahad :r: kenape :120: rabu & jumaat aku blaja pandu kerete , ahad lak kawan aku kawen . yipiie ^_^ makan nasi minyakk woiii :102: da lame ta makan . yebbee :face51: cah , ty tapau tok aku yeaa :119: ape pun keputusan kau , kami sbgai kawan-2 kau tetap sokong kau la weyy :face22: asalkan kau bahgie & kami turut bahgie same :face12: kami sayang :t: kauu .

Tengs sebab bace . ILY readers .

4 0 org cumel ♥♥:

HAFIZAH berkata...

maybe sbb background,bnyk icon comel kt post and ade salji..blog ni da jd berat dah..ini pendapat sy je..hehe ;D

F.H.'s berkata...

dahh okeyyy lahhh :DD

misz lala berkata...

@HAFIZAH : tengs fiza :)

misz lala berkata...

@F.H.'s : tengs awk :)

Catat Ulasan

 
Miss Sarihah Bloggie ! No copycats :)