Halaman

28 Januari 2011

saturday or stressday ?

:61: hyep peeps :face21: meyh sini , lala na luah kan segale-nye . dgr tau :119: sebab lala mcm da tade tmpt na m'adu lagy :face47: oke , nih kali k 4 lala d tglkan parents atas sbb blek k kg halaman d PERAK . tujuan blek k sane untuk brubat . lala penah citea kan yg abah saket almost 15 years ago . bukan jangke mase yg kejap kan :120: ya , 15tahun tuh la , abah lalui pnykt tuh sorang-2 & ibu sbgai isteri , kami sbgai anak-2 hanye mmpu support , give spirt to him , anta brubat sne sini . tuh jea yg kami mampu & yg laen mgkn tidak . means , kami tidak mampu untuk pikul sket abah b-same , jika bole ape salah-nye :120: tapi abah tana anak-2-nye kene spt beliau . abah , tabah yea :120: kami sygs abah:n: . err , lelebeh lak story lala nih :face56:HAHA . oke-2 , pape pun lala na korang doakan tok abah lala yea :120: tengs yaa :67:


:m: now , na stry about today lak . oke-2 anak mak , cube teke mereka nih spea :120:


HAHA nih la bakal family mertua lala . *meyh tgk muke budak pasan :face44: oke-2 , today family afq pg picnik . cop-2 , msty na tao kan ape kne m-ene dgn lala :s: canih , mama afiq ade ajak lala pegy ikut mereka 3 hari lps . afq yg smpi kan kat lala . and blea minx permission at ibu HAHA ofcoz korang tao kan ap jwpn :s: tape la , bukan rezki lala tok pergi b-same mereka :face64: mama & afiq sdket kcwe , maf bukan niat lala na m-ecewekan both of you . ibu ckp lps nih kite pgy , ibu soh ajak fam afq . yuhuuu :face56: suke-2 . tdy after smpy jea tmpt yg mereke tuju , mama ckp kat afiq "kenapa la lala ta ikut" grr ~ maaf mama . len kali kite pegy lagy oke ?:face72: btw , tengs sbb ajak yea , hee:face75:

dear afiq : jgn gegatal sgt . ty ade kurap kang (!) HAHA ily , awk kne egt , stiap tmpt picnik ade ladies tao :95: egt tuh pacekk . no more gatal :30: cuace agak bad today . tiade matahri :26: jage diri nyah . ily :h:


Tengs sebab bace . ILY readers .

4 0 org cumel ♥♥:

ila berkata...

haiyya..
suda ade inlaw2.ye kaka ku yg cantik

misz lala berkata...

@ila: cuma da d restu hubungan , belum restu kawen . huahua :))

hiro berkata...

keh2..lawa.

misz lala berkata...

@hiro : hee :) ape yg lawa ?

Catat Ulasan

 
Miss Sarihah Bloggie ! No copycats :)