Halaman

05 Disember 2010

ouh COUPLE :)


hye readers , diam ta diam la kan . aku && si die dekat 12 bulan = 1taon doe . hahah ! superb glea . laki yg ta pena buad aku busan dry aku knl smpy skg . tengs darla :) . you know wht ? i heart him so much ! aku gase nih fest time aku coup tanpe putus ! before ths , mmg la smpt staon , but 5 kali coup , 5 kali pts . hahah ! amazing doe . siyes aku syg dy weyy . die byk tlong aku , bgy nshat kat aku , n slalu ade nun aku blea aku ade mslh . die byk brubah , sdg kan dulu ? ouh NO ! siyes die laen weyy . oke . sygg ! aku ta ready for fest anyvrsry kite la . tatao npe . haih . nih fest time aku gase takot na ngadap ulang tahun kite weyy . betol2 m-gngu cosentrasi aku na stdy . wakakak !

yunk . tengs tao sbb byk supprt aku lam idop & tok trs kan idop . kau , kau & kau ! jnjy aku ta curang . jgn risau la , blea aku gy PLKN ty , aku takan caik laki len , sbb dowunk botakk . aku takot . aku ta suke tgk laki botak , kau kne fam syg . dulu aku gedik-2 nun kau wktu at kem TEKALI under our school sbb kau ta botak & sbb kau asek usha aku jea mlm uh . mane aku ta cair ngeks ! hahah ! btw , aku sgt hargai kau sbb caik aku for the second time .

bie , kite rawrr kan ? yea a , kau syg aku , aku syg kau . kau maki aku , aku maki kau , kau ta pena tumbok aku , p aku byk kali tumbok kau ! ahah . kau emg t-baek la . lao ex aku yg len , mahu-nye kne pijak . hahaha . knp laaa kau nih bek aty sgt nun aku , msty sbb kau syg aku sgt-2 kan kan ? hahah . *aku mule prasaan .

p/s : hope you & me will happy together till ends :D



Tengs sebab bace . ILY readers .

4 0 org cumel ♥♥:

♥shin chan gurl♥ berkata...

alahai comelnye korang neyh ^^
shin doakan korang bahagia bebeh! ;D

misz lala berkata...

amin . tengs shin :D

Eyra Zamry berkata...

hehe , hope kaka n abg afiq kekal bhgie smpai ble2 , sonok tgk korang bhgie :)

misz lala berkata...

tengs eyra <3

Catat Ulasan

 
Miss Sarihah Bloggie ! No copycats :)