Halaman

27 Oktober 2010

graduasi day :))


hye readers :)) oke , now aku mao story about tomorrow , yg m-asikkan , shhhhtttt ! jgn bising ea pembace , nty ta jelas tulisan saia anda bace , *huhu jgn mara :) gaga , smlam adalah ary t-hebad , ea sgt la bestt ! even 'cameraman' taley pakai , bhaha , kuang aja tol aku nih :D maaf :) betol , if ukan sal 'cameraman' myb b-jalan dgn lancar , haih , ap la naseb . but , its oke lol :) tetap meriah , buad d hotel , (de palma hoetl , shah alam) meriah agak sbb ramai jugak yea yg pndi BM at skola aku , wakka :D btw , congrats ya all of u GRADUAN :P bukan kah ini yg kite tunggu sblm abz SPM , ea sgt meriah . kankan ? gagaga :)) oke , even saket aku memakse diri tok senyum n b-gerak aktif d sane , aku juge mahu rase keseronokan d sane :) n now , aku gase bdn aku lemah sgtsgt :'( ishhh ! kan da lari tajok , hm , keja balekk k tajok asal , ssmpai d sane , trus snap gmba wif eira , elys , zieqa . haiyoo , da la pacek bus tuh bawak cam na maty jea aku gase , yaa ALLAH , seramm weyy , kawan aku smpy pegang aku . dasarr ****** ! hahah :) best juge , ramai2 kumpul , pakai baju kurung bkasot bebas & berGAMBAR , kan best if evryday wat camtuh :( hahah . abz *bejad* kamere aku , wakaka . oke , wktu tggu tok naek k pntas , ea sgtsgt la wat aku gase m-gigil , woiiiyt seram dol , glea kau ta seram , bpe ratus yg gy , perghh care jln , ambil n tande hormat sgle-nye d lihat oley sipenduduk d bawah tuh , malu , takot n sume b-satu la weyy . da la jubah tuh aku dpt saiz L , mak iyt , bju aku pun S o M , L d beri , nmpk gemok weyy , tapi na wt cane , redha jea la , huhu* d bwh nih ad bbrape gamba yg aku upload , tgk smpy juling , oke ? huhuhU* iloveyou readers :)








yang last nih gamba dak2 kelas aku , ahah . aku yg mane ? yg palink ta somel uh :D

Tengs sebab bace . ILY readers .

2 0 org cumel ♥♥:

zaty berkata...

auuuw , mcm best jeh ! ♥

misz lala berkata...

haha , emg best zaty :D

Catat Ulasan

 
Miss Sarihah Bloggie ! No copycats :)